Om Restaurant Kystens Perle​

​Spisested med dansk mad for hele familien

Restaurant Kystens Perle er det lokale spisested i Horsens nær Skanderborg og Brædstrup. Restauranten er en del af Bygholm Lystfisker og Baadejerforening (B.L.B.), som blev stiftet den 18. oktober 1934. Vi har forpagtet klubhuset, der fungerer som et af byens spisesteder om sommeren.

Ét af sommerhalvårets lokale spisesteder i byen

Vi er et af de lokale spisesteder, som har åbent fra senest påske til sidst i september. Vores spisested serverer traditionel dansk mad til billige priser. Det er primært a la carte, fordi huset ikke er et stort spisested. Men vi er et yndet udflugtsmål for venner, par, familier og mindre selskaber om sommeren. ​Der er tale om en lille bådeplads, og mange både ligger her fast på grund af freden og roen samt den skønne beliggenhed. Samtidig ligger vores spisested ved vandet, men også tæt på fængslet, som er en stor turistattraktion.

Du kan fiske i søen fra den 1. maj, hvis du køber et fiskekort af os og fisketegn på posthuset. Området er i det hele taget meget velbesøgt, og mange vælger at sidde og nyde søen eller gå en tur ad stien rundt omkring søen.​

Ring gerne for at høre mere om os

Der er mange spisesteder, men vi ligger ikke langt fra centrum, hvor der sker en masse om sommeren. Desuden ligger vores spisested tæt på motorvejene. Køkkenet har åbent fra 11.00 til 14.30 og igen fra 16.30 til 20.00, men vi lukker først kl. 21.00.

Du kan bestille bord online, men du kan også ringe på telefon 75 61 31 01 eller skrive til kystensperle13@gmail.com

Kontakt Kystens Perle
​for bordbestilling

Ønsker du at booke bord eller har du spørgsmål ang. selskaber, menuer eller råvarer? Kontakt os gerne.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail med f.eks. forespørgsel på selskaber eller andet: kystensperle13@gmail.com.​

Følg med på Facebook

​Restaurant Kystens Perle, er et sted hvor man slapper af i hyggelige omgivelser og nyder en let frokost eller dagens middag. Her går vi ikke på kompromis med kvaliteten. På vores Facebook kan du holde dig opdateret med åbningstider, menuændringer og billeder af restauranten.

åbningstider

Mandag - søndag: 11.00 - 21.00.

Køkkenet lukker kl. 20.00.

Desuden holder køkkenet lukket dagligt mellem 14.30 - 16.30.

Der tages forbehold for ændringer.

booking & kontakt

​Restaurant Kystens Perle

​Lovbyvej 31, 8700 Horsens

Tlf.: (+45) 7561 3101

kystensperle13@gmail.com

CVR-nr.: 40948929

© 2024 Kystens Perle. Alle rettigheder forbeholdes.